Monumentendag 2013

Proeven van de Tafel van Midden-Delfland in een monumentale boerderijomgeving
Kom genieten van de Tafel van Midden-Delfland!

Op zaterdag 14 een zondag 15 september 2013 organiseert Midden-Delfland is Mensenwerk vier sfeervolle historische maaltijden op het erf van vier verschillende Midden-Delflandse boerderijen.
U kunt kiezen uit een gezellig diner op zaterdagavond of een sfeervolle zondagslunch. Daarbij zullen locale cateraars een lunch of diner verzorgen op basis van eerlijke (overwegend) Midden-Delflandse producten van het land en uit de moestuin.

De Tafel van Midden-Delfland

Op zaterdag 14 en zondag 15 september bent u op vier boerderijen welkom:
Zaterdagavond om 18.30 uur kunt u kiezen uit:

  • de monumentale boerderij Abbestee, Tramkade 30, Schipluiden. Op de deel staat de tafel gedekt en worden de gerechten verzorgd door ‘De Historische Keuken’ van Claudia Vandenpoel.
  • op de Hofwoning, ’t Woudt 8, staat de tafel in de nieuwe hooiberg en geniet u van gerechten uit de keuken van Gonda Storms (Kookavontuur). Een kleine excursie naar de moestuin is inbegrepen.

Voor het diner betaalt u € 35 p.p. inclusief 2 drankjes.

Op zondag om 12.00 uur kunt u kiezen voor:

  •  het romantische erf van Piet en Ella Koornneef aan de Westgaag 74. Onder de hooiberg geniet u van de keuken van Dita Molenaar en Tineke van den Berg (die samenwerken onder de naam ‘De Bonte Buurvrouw’).
  •  de hooiberg van de statige Leeuwenwoning aan de Oostgaag 13. Hier bereidt CULIflair van Lydia van der Kieft de tafel met een bijzondere lunch met producten van het seizoen.

Voor de lunch betaalt u € 25 p.p. inclusief niet alcoholische drankjes. Drinkt u daarnaast graag wijn, dan betaalt u een supplement.

Voor de maaltijden moet u zich tevoren aanmelden. Er zijn per locatie rond 25 plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met reserveren. Als uw aanmelding én betaling binnen zijn, bevestigen we uw reservering. Annuleren van uw reservering kan niet, tenzij we vervangende gasten vinden.
Heeft u voorkeur voor een vegetarisch menu, dan vragen wij u dat te vermelden, zodat we daarmee rekening kunnen houden. Andere dieetwensen graag in overleg.

Aanmelding kan via een e-mail naar info@middendelflandismensenwerk.nl
Is dat lastig dan mag u (bij uitzondering) ook bellen met 0654 655 667 (tot uiterlijk 10 september).
Maak tegelijk het verschuldigde bedrag over op rekening Rabobank 358296889 t.n.v. Stichting Midden-Delfland is Mensenwerk te Schipluiden onder vermelding van datum, locatie en aantal personen. Na ontvangst van de betaling is uw reservering pas definitief.
U vindt ons ook op Facebook, kijk op de pagina: Tafel van Midden-Delfland.